вторник, 30 декабря 2014 г.

1299. Гуманизм является оскорблением Бога

Четверг, 25 Декабря 2014, 15:10
Моя дорогая, любимая дочь, сторонитесь злого духа, который развращает мир. Оставьте все Мне. Потому что до тех пор, пока вы любите Меня,почитаете Меня и любите близких по Моей Святой Воле, Я защищаю вас от боли всех тех вещей, которые творятся против Меня.
Худшей болью, которую вы вынуждены будете терпеть, будет боль созерцания так называемых дел благотворительности и решения гуманитарных проблем в глобальном масштабе, которые будут маскировать истинные намерения Моих врагов. В ваших сердцах вы будете знать, что это действует обманщик. Когда светское общество и те, кто утверждает, что представляет Меня, говорят о политике, гуманитарных делах, но не провозглашают важность сохранения человеческой жизни любой ценой, тогда знайте, что это не то, чего Я хочу. Если те, кто говорит, что представляет Меня, не говорят с той же страстью о зле абортов, как они это делают в отношении других действий, направленных против человечества, то знайте, что здесь что-то не так.
Мой Отец накажет всех, кто убивает Его детей, включая детей, которые все еще живут в утробе матери, ожидая рождения. Лица, виновные в совершении таких преступлений, будут терпеть страшную казнь, если они не покаются в своих грехах против Него. Те, кто Мои и кто представляет Мою Церковь на земле, не провозглашают Истину. Убийство, включая аборт, является одним из самых больших грехов против Бога. И нужно чрезвычайное раскаяние, чтобы освободиться от такого греха. Почему же тогда Моя Церковь с решимостью не борется против этого греха - одного из самых отвратительных актов неповиновения  Отцу Моему? Почему они отвлекают вас от признания серьезных грехов, проповедуя вам о важности гуманитарных дел?
Гуманизм является оскорблением Бога, потому что он сосредотачивается на потребностях человека, а не на необходимости покаяться в грехах перед Творцом всего, что существует. Если вы пренебрегаете смертными грехами, которые четко определены в установленных Богом Законах и которые приводят к вечному проклятию, то никакое сочувствие к гражданским правам человеческого рода не поможет искупить эти грехи.
Если вы верите в Меня и если вы служите Мне, то вы должны говорить только правду. Правда в том, что грех является вашим злейшим врагом - а не те, кто преследует вас. Смертный грех, если в нем не покаяться, приведет вас в Ад. Если вы находитесь в состоянии смертного греха и тратите время на поддержку величественных благотворительных актов и гуманитарных дел, но не раскаиваетесь, то ваша душа будет потеряна.
Помните Истину. Не давайте себя обманывать разговорами, действиями и делами милосердия, когда важнейшей задачей является борьба с смертным грехом. Мои священнослужители, которые отказываются напоминать вам о последствиях смертного греха, не понимают свою миссию в служении Мне. Вы не можете скрыть грех под землю, с глаз долой, как будто его не существует. Никакое сочувствие людям, которых преследуют во Имя Мое, не заменит того, что грешник не примирится со Мною, Иисусом Христом, для прощения грехов.
Ваш Иисус


1299. Гуманізм є образою Бога
Четвер, 25 грудня 2014 року, 15:10
Моя дорога, улюблена дочко, стороніться злого духа, який розбещує світ. Залишіть всі Мені. Тому що до тих пір, поки ви любите Мене, шануєте Мене та любите ближніх згідно Моєї Святої Волі, Я буду захищати вас від болю всіх тих речей, які є проти Мене.
Найгіршим болем, який ви змушені будете терпіти, буде біль споглядання так званих справ благодійності та вирішення гуманітарних проблем в глобальному масштабі, які будуть маскувати справжні наміри Моїх ворогів. У ваших серцях ви будете знати, що це обманщик діє. Коли світське суспільство і ті, хто стверджує, що представляє Мене, говорять про політику, гуманітарні справи, але не проголошують важливість збереження людського життя будь-якою ціною, тоді знайте, що це не те, чого Я бажаю. Якщо ті, хто каже, що представляє Мене, не говорять з тією ж пристрастю про зло абортів, як вони це роблять відносно інших дій, спрямованих проти людства, то знайте, що тут щось негаразд.
Мій Отець покарає всіх тих, хто вбиває Його дітей, включаючи дітей, які все ще живуть в утробі матері, очікуючи народження. Особи, винні у вчиненні таких злочинів, будуть терпіти страшну кару, якщо вони не покаються у своїх гріхах проти Нього. Ті, хто Мої і хто представляє Мою Церкву на землі, не проголошують Істину. Вбивство, включаючи аборт, є одним з найбільших гріхів проти Бога. І потрібне надзвичайне розкаяння, щоби звільнитися від такого гріха. Чому ж тоді Моя Церква з рішучістю не бореться проти цього гріха - одного з найогидніших актів непокори до Мого Отця? Чому вони відволікають вас від визнання найсерйознішого з гріхів, проповідуючи вам про важливість гуманітарних справ?
Гуманізм є образою Бога, тому що він зосереджується на потребах людини, а не на необхідності покаятися в гріхах перед Творцем усього, що існує. Якщо ви нехтуєте смертними гріхами, які чітко визначені у встановлених Богом Законах і які призводять до вічного прокляття, то ніяке співчуття до громадянських прав людського роду не допоможе спокутувати ці гріхи.
Якщо ви вірите в Мене і якщо ви служите Мені, то ви повинні говорити тільки Правду. Правда в тому, що гріх є вашим найлютішим ворогом — а не ті, хто переслідує вас. Смертний гріх, якщо в ньому не покаятися, приведе вас у Пекло. Якщо ви перебуваєте в стані смертного гріха і витрачаєте час на підтримку величних благодійних актів та гуманітарних справ, та не каєтеся, то ваша душа буде втрачена.
Пам'ятайте Істину. Не давайте себе вводити в оману розмовами, діями та справами милосердя, коли найважливішим завданням є боротьба із смертним гріхом. Мої священнослужителі, які відмовляються нагадувати вам про наслідки смертного гріха, не розуміють свою місію в служінні Мені. Ви не можете приховати гріх під землю, геть з очей, так ніби його не існує. Ніяке співчуття людям, яких переслідують в Моє Ім'я, не надолужить того, що грішники не примиряться зі Мною, Ісусом Христом, для прощення їхніх гріхів.
Ваш Ісус

Комментариев нет:

Отправить комментарий